Polis Akademisi Polis Amirleri Eğitimi Merkezi 3. Dönem Yabancı Öğrenciler Mezuniyet Töreni
  29 Mayıs 2019

Başkanlığımıza bağlı Polis Amirleri Eğitimi Merkezinde eğitim gören Afganistan, Arnavutluk, Kongo Cumhuriyeti, Maldivler, Moğolistan, Somali, Uganda, Ukrayna ve Ürdün olmak üzere toplamda 9 ülkeden 43 yabancı uyruklu öğrenci Polis Amirliği eğitimini başarıyla tamamlayarak  29 Mayıs 2019 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı Ali Birinci Kültür Merkezinde yapılan tören ile mezun olmuşlardır.

Düzenlenen tören; Emniyet Genel Müdürü Sayın Celal UZUNKAYA, Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK, Özel Güvenlik Denetleme Başkanı Suat ÇELİK, Polis Akademisi Başkan Yardımcıları Fatih İNAL ve Prof. Dr. Hamit Emrah BERİŞ, PAEM Müdürü Prof. Dr. Orçun İMGA, Emniyet Genel Müdürlüğümüze bağlı bazı Daire Başkanlıkları, Arnavutluk, Kongo Cumhuriyeti, Uganda, Ürdün, Somali Büyükelçileri olmak üzere toplam 9 ülkenin konsolosları ve ateşeleri, mezunların yakınları ve basın mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.