Çi̇n Halk Cumhuri̇yeti̇ Kamu Güvenli̇ği̇ Üni̇versi̇tesi̇ Zi̇yareti̇

Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK ve Başkan Yardımcımız 1. Sınıf Emniyet Müdürü Doç. Dr. Ufuk AYHAN tarafından 02-05 Eylül 2019 tarihleri arasında Çin Halk Cumhuriyeti Kamu Güvenliği Üniversitesine resmi ziyaret gerçekleştirilmiştir.
    Çin Kamu Güvenliği Üniversitesi Başkanı Sayın Cao SHIQUAN ile gerçekleştirilen toplantı ve görüşmelerde, iki kurum arasında eğitim ve öğretim faaliyetlerinde gerçekleştirilen ikili işbirliği faaliyetleri değerlendirilmiş ve oluşturulabilecek yeni işbirliği alanları hakkında görüşmelerde bulunulmuştur.
    Başkanlığımız ile Çin Halk Cumhuriyeti Kamu Güvenliği Üniversitesi arasında; uzman personel ve öğrenci değişim programları, karşılıklı kısa süreli eğitim programları yürütülmesi ile ilgili kararlar alınmış ve detaylar görüşülmüştür.